Analytiker ser flere triggere for Subsea 7

Subsea 7 er inne i en positiv trend. Fondsfinans-analytiker Petter Narvestad peker på flere årsaker.

Subsea 7-skip
Energi

Mens Oslo Børs beveger seg sidelengs onsdag, utmerker Subsea 7 seg med å stige 1,6 prosent til 123,80 kroner.Selskapet la frem en oppmuntrende kvartalsrapport i forrige uke, men analytiker Petter Narvestad i Fondsfinans peker overfor TDN Finans på flere årsaker til dagens oppgang.- I tillegg til forrige ukes positive kvartalsrapport, indikerer Siem Industries-salget av put-opsjonen i Subsea 7 at Kristian Siem er komfortabel med å øke sin eierandel i Subsea 7 på dagens nivåer, sier han.Kvartalsrapporten har trigget estimatoppjusteringer, og en bra ordreinngang gjennom hele året skaper ifølge analytikeren trygghet rundt at selskapet vil nå estimatene for neste år.- Usikkerheten rundt situasjonen i Brasil vil også etter hvert avta, sier Narvestad som peker på at alle disse faktorene er med på å påvirke kursen positivt, sier Narvestad til TDN Finans.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs