- DNO kan ta av på dette

Meglerhus mener DNO kan stå foran betydelige oppjusteringer.

Foto: DNO
Energi

DNO endrer seg ikke stort etter dagens kvartalstall. Aksjen faller marginale 0,1 prosent til 13,73 kroner på Oslo Børs.I en analyserapport onsdag peker Citi ifølge TDN Finans på det som kan bli en langt sterkere kurstrigger.- I Kurdistan vil hovedfokus være på resultatet fra de to neste horisontale brønnene som blir boret og testet på Tawke-feltet. Vi tror resultatene kan være lik Tawke-20 brønnen, noe som kan føre til en betydelig oppjustering i reservene på Tawke, heter det.Tawke 20 produserte for øvrig rundt 25.000 fat oljeekvivalenter per dag.Citi karakteriserer ellers DNOs resultater i 2. kvartal som solide.Meglerhuset har ifølge TDN Finans en kjøpsanbefaling på DNO med kursmål 15,40 kroner. Citi ser dermed en oppside i aksjen på 12 prosent.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs