EMGS skuffet i andre kvartal

Electromagnetic Geoservices satt igjen med et underskudd etter andre kvartal. Det var svakere enn analytikerne hadde ventet.

Foto: EMGS
Energi

Electromagnetic Geoservices melder om et resultat etter skatt på minus 1,64 millioner dollar i 2. kvartal 2013, mot 11,40 millioner dollar i samme periode året før. Ifølge TDN Finans var det ventet et resultat på 0 millioner dollar.Resultatet før skatt ble minus 1,57 millioner dollar, sammenlignet med 13,15 millioner dollar året før. Snittforventningene til analytikerne tilsa et resultat før skatt på 1 millioner dollar.Driftsresultatet ble 2,02 millioner dollar, mot 14,78 millioner dollar året før. Her hadde analytikerne ventet et resultat på 2 millioner dollar.Driftsinntektene beløp seg til 44,40 millioner dollar, sammenlignet med 57,09 millioner dollar i 2. kvartal 2012. Analytikernes forventninger lå her på 46 millioner dollar.Her er rapporten og presentasjonen.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs