Noreco er i sjokk: Vi vet ingenting

Erik Henriksen tar Noreco ordentlig på sengen med å trekke seg fra styret umiddelbart. Aksjen faller kraftig.

Ørjan Gjerde. Foto: Emilie Ashley/Noreco.
Energi

Styremedlemmene Erik Henriksen og Marika Svärdström trakk seg i dag fra Noreco-styret med umiddelbar virkning.- Vi vet ingenting utover det som står i meldingen, sier finansdirektør Øyvind Gjerde i Noreco til Reuters.Henriksen og Svärdström representerte begge Sabaro Investments, som eier 21,5 prosent av Noreco.Fra å være i pluss, har aksjen snudd ned etter sjokkbeskjeden, og den faller i øyeblikket 10,7 prosent til 2,50 kroner.Markedet frykter altså at Sabaro skal dumpe sine aksjer.Nyhetsbyrået har ikke lykkes i å få Sabaro Investments i tale så langt torsdag.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs