Pareto ser solide oppsider for en rekke riggaksjer

Pareto Securities spår nå kursoppgang for en rekke riggaksjer på Oslo Børs.

Foto: Finansavisen / Songa Offshore
Energi

Pareto Securities spår nå kursoppgang for en rekke riggaksjer på Oslo Børs, viser en fersk rapport.Ifølge en fersk rapport mener de blant annet at Northern Offshore og Songa Offshore har oppsider på henholdsvis 49 og 42 prosent. Kursmålet på førstnevnte er satt til 13,0 kroner, mens de har et kursmål på Songa Offshore på 11,1 kroner.For Prospector Offshore Drilling har Pareto et kursmål på 25,2 kroner, noe som gir en oppside på cirka 29 prosent.Også Sevan Drilling-aksjen tror meglerhuset vil løfte seg. Her har de satt et kursmål på 6,0 kroner, noe som betyr en 20 prosents oppside.Pareto ser også potensiell kursoppgang for Fred. Olsen Energy, Seadrill, North Atlantic Drilling og Awilco Drilling.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs