Ser solid oppside for Spectrum

Swedbank First Securities beholder sin kjøpsanbefaling på investor Øystein Stray Spetalens Spectrum.

Energi

Swedbank First Securities gjentar nå sin kjøpsanbefaling på investor Øyestein Stray Spetalens Spectrum. Selskapet la frem sine tall for andre kvartal fredag , hvor bunnlinjen viste seg å være noe svekket.Meglerhuset har nå et kursmål på aksjen på 75 kroner."Vi gjør kun begrensede endringer i estimatene våre, og beholder vår kjøpsanbefaling på bakgrunn av solide inntektsforventninger, høy vekstprofil og attraktiv verdsettelse", skriver Swedbank i en fersk rapport.Meglerhuset forventer å se solid salg i andre halvår av 2013 og inn i 2014, med de kommende konsesjonsrundene i Brasil, Vest-Afrika, Libanon og Kroatia som triggere."Nøkkelrisikoen for fjerdekvartalsestimatene er salg knyttet til Spetcurms investeringer på 25 millioner dollar i Libanon, som vil være svært avhengig av signeringen av to petroleumslover, som er ventet å forekomme i midten av september. 2013-estimatene på 116 millioner dollar i MC-investeringer er støttet av investeringer på 75 millioner dollar som er gjort så langt, samt en kommende 3D-undersøkelse i Foz de Amazonas-bassenget, som trolig vil starte i fjerde kvartal", skriver Swedbank.Spectrum-aksjen har hittil i år steget 32,89 prosent til 43,90 kroner, mens den de siste tolv månedene er opp 67,03 prosent.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs