Slik går det med oljeprisene torsdag

Signaler fra den amerikanske sentralbanken sender oljeprisene tilbake torsdag morgen.

Olje - Foto - Scanpix
Energi

Brent-oljen med levering i oktober faller torsdag morgen 0,20 prosent til 109,59 dollar fatet, mens WTI-oljen i øyeblikket omsettes for 103,84 dollar fatet, ned 0,01 prosent.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 109,70 dollar fatet ved børsslutt onsdag.Referatet fra julimøtet i den amerikanske sentralbanken, som ble offentliggjort onsdag kveld, bekrefter at banken vil starte nedtrappingen av sine obligasjonskjøp i år, og dette styrker ifølge Bloomberg News og TDN Finans spekulasjoner om at etterspørselen etter olje vil bli svekket.- Markedet beveger seg før Fed setter ut i livet sin nedtrapping av stimuleringstiltakene. Det pågår en justeringsperiode nå. Råvaremarkedene er preget av en generell svakhet, sier sjefanalytiker i CMC Markets i Sydney, Ric Spooner, til nyhetsbyrået.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs