Macquarie oppgraderer REC-aksjen

Macquarie oppgraderer REC, og hever kursmålet. Meglerhuset ser økt prismakt for selskapet.

F.v: Christian Berg, Jan Christian Opsahl, Øystein Stray Spetalen og Peter Ruzicka. Foto: Finansavisen.

Macquarie oppgraderer REC-aksjen (altså REC Silicon) fra underperform til nøytral, og setter kursmålet til tre kroner.Det går ifølge TDN Finans frem av en analyse fredag.Meglerhuset hadde tidligere et kursmål på 1,50 kroner, men selskapet noteres fredag uten REC Solar, som er skilt ut.Macquarie har oppjustert sine prisanslag for FBR-silisium, og påpeker at REC er i ferd med å ta igjen på produktkvalitet.De tror ifølge nyhetsbyrået at dette vil fjerne all prisrabatt.Macquarie merker seg videre det overraskende store silangassalget på 600 tonn i 3. kvartal.- Dette lover etter vårt syn godt for REC, da silangassmarkedet er lite og kontrollert av få aktører, der REC dominerer. Dette kan medføre fremtidig prismakt, skriver meglerhuset ifølge TDN Finans.REC Silicon-aksjen handles for 2,95 kroner på Oslo Børs fredag, opp 0,5 prosent i dagens handel.Følg HegnarOnline på Facebook her!