Ellevill REC-oppgang - fryktløs Ulltveit-Moe

REC Silicon dundrer videre på Oslo Børs. Styrelederen er ikke redd for noe lenger.

Foto: Are Haram, Finansavisen

REC Silicon smeller opp 21,3 prosent til 4,38 kroner på Oslo Børs onsdag, etter meldingen om et joint venture i Kina .Tidligere har REC latt være å investere i Kina for å beskytte sin teknologi, men styreleder Jens Ulltveit-Moe uttrykker overfor Reuters ingen frykt for dette lenger.- Vi vurderer at vi har funnet en partner som er pålitelig og som vi kan samarbeide med i flere år. Jeg var skeptisk til dette for et år siden, men det var fordi jeg mente vi måtte ordne finansieringen først, nå er dette plass, sier han.Ulltveit-Moe er ifølge nyhetsbyrået heller ikke redd for overkapasitet.- Nei, etterspørselen vokser raskt og det tar lang tid og koster mye å utvide kapasitet i silisium. Jeg tror overkapasitet på moduler kan komme raskere, sier Ulltveit-Moe til Reuters.Følg HegnarOnline på Facebook her!