Meglergigantene kutter i Seadrill

Seadrills kursmål kuttes over en lav sko.

Foto: Seadrill

En rekke meglerhus er ute med Seadrill-oppdateringer i kjølvannet av resultatfremleggelsen tirsdag:

  • SEB gjentar ifølge TDN Finans en salgsanbefaling på Seadrill. Kursmålet kuttes fra 210 til 170 kroner.SEB gjentar ifølge TDN Finans en salgsanbefaling på Seadrill. Kursmålet kuttes fra 210 til 170 kroner.
  • Citi anbefaler kjøp av Seadrill, men kutter kursmålet fra 300 til 285 kroner.Citi anbefaler kjøp av Seadrill, men kutter kursmålet fra 300 til 285 kroner.
  • Nomura nedgraderer Seadrill fra kjøp til nøytral. Kursmålet kuttes fra 330 til 215 kroner, melder TDN FinansNomura nedgraderer Seadrill fra kjøp til nøytral. Kursmålet kuttes fra 330 til 215 kroner, melder TDN Finans
  • DNB Markets kutter aksjen til selg