Oljelagrene overrasker i USA

Amerikanske råoljelagre steg bare såvidt sist uke. Bensinlagrene steg, mens destillater falt.

Torbjørn Kjus, Oljeanalytiker i DNB Markets Eivind Yggeseth / Eivind Yggeseth

Statistikk fra det amerikanske energidepartementet (DOE) offentliggjort onsdag viser at de amerikanske råoljelagrene steg 0,1 millioner fat til 362,4 millioner fat i uken frem til 21. februar.Bensinlagrene falt 2,8 millioner fat til 230,6 millioner fat, mens destillatlagrene steg 0,3 millioner fat til 113,1 millioner fat.Råoljelagrene var ventet opp 1,2 millioner fat, mens bensin- og destillatlagrene var ventet ned hhv. 0,8 prosent og 1,2 millioner fat.Oljeanalytiker Torbjørn Kjus i DNB Markets oppgir et "moderat bearish" førsteinntrykk etter lagerrapporten.Følg HegnarOnline på Facebook her!