Handelsbanken anbefaler kjøp av Subsea 7. Meglerhuset venter sterke kvartalstall. EBITDA ventes inn på 300 millioner dollar i 4. kvartal.Det slås fast at rapporten fra konkurrenten Technip var en lettelse. Dette selskapet opprettholder sin guiding om en subsea-vekst på 11 prosent i 2014.Subsea 7 handles nå på en 2014e P/E på 9,8x, som gir en rabatt på 34 prosent i forhold til nærmeste konkurrent Technip og historisk snitt på 15x.- Vi tror hovedgrunnen til denne rabatten er frykt for ytterligere kostnadsoverskridelser på Guara-Lula.-prosjektet, men oppdateringen fra operatøren Petrobras indikerer at prosjektet utvikler seg i henhold til plan, skriver Handelsbanken.Petrobras' nye fem årsplan impliserer dessuten en vekst på 12 prosent i 2014 i forhold til 2013, som er bedre enn fryktet.Subsea 7 legger frem tall onsdag 5. mars.