Transeuro i ferd med å gjøre et oppkjøp

Transeuro legger frem kvartalstall, og kommer med en strategisk oppdatering.

David Worrall. Foto: Finansavisen

Oslo Axess-noterte Transeuro melder om et nettoresultat på minus 4,72 millioner canadiske dollar i 4. kvartal 2013, mot minus 10,14 millioner canadiske dollar i samme periode året før.Inntektene fra salg av naturgass fra Beaver River-feltet i Canada beløp seg til 0,08 millioner canadiske dollar, sammenlignet med 0,38 millioner canadiske dollar i 4. kvartal 2012.Transeuro kan samtidig meddele at selskapet har signert en ikke-bindende avtale om kjøp av et olje- og gasselskap med stabile inntekter, utviklingsaktiviteter, samt en solid leteportefølje.Transaksjonen betinges av at en egenkapitalfinansiering av den nye enheten blir fullført, i tillegg til nødvendige godkjennelser fra tredjeparter, regulatoriske myndigheter og restrukturering av et obligasjonslån.Selskapet jobber med sine rådgivere for å sikre den påkrevde investorinteressen, samt støtte fra obligajonseierne, og vil komme med oppdateringer ved passende anledninger.Les mer her. Rapporten her.Følg HegnarOnline på Facebook her!