Utsatt kontrakt ødela for Reach Subsea

Haugesund-baserte Reach Subsea så rødt i 4. kvartal.

Foto: Reach Subsea

Reach Subsea melder om et resultat etter skatt på minus 10,7 millioner kroner i 4. kvartal 2013.Resultat per aksje ble minus 0,14 kroner.Resultatet før skatt ble negativt med 13,7 millioner kroner.Derfor ble tallene røde Driftsresultatet ble minus 13,5 millioner kroner.Driftsinntektene beløp seg til 24,1 millioner kroner.Da Reach Subsea la frem tall for 3. kvartal, meldte selskapet at arbeidet under en av konsernets større kontrakter er utsatt til neste år.- Utsettelsen, kombinert med et spotmarked som ikke var sterkt nok til å gi skipet alternativ beskjeftigelse, er hovedårsak til periodens negative resultat, heter det i rapporten.4. kvartal 2012 Tallene for 4. kvartal 2012 omfatter kun Reach Subsea AS.Disse forteller om et resultat før og etter skatt på minus 4,1 millioner kroner.Driftsresultatet var negativt med 4,2 millioner, mens driftsinntektene var 1,9 millioner kroner.Her er rapporten.Følg HegnarOnline på Facebook her!