De ansatte i oljeselskapet ble informert om utsettelsen på et allmøte i forrige uke, melder.– Vi stopper nå opp og ser på de alternativene vi har. Planen er fortsatt å finne en løsning som er lønnsom, og som dermed gjør at vi kan bygge ut feltet, sier kommunikasjonssjef Grethe Elise Foldnes i Talisman Norge til næringslivsnettstedet som drives av Stavanger Aftenblad og Bergens Tidende.I mars 2013 besluttet Talisman og plattformeier SBM Offshore at Yme-plattformen skulle skrotes. Da hadde installasjonen allerede levd et langt liv fylt med nedturer.Talisman har hele tiden framholdt at målet er å bygge ut feltet med en annen installasjon. Etter planen skulle konseptet for ny utbygging velges senest tidlig i årets andre kvartal. Den beslutningen er nå utsatt på ubestemt tid.– Vi har ennå ikke nådd en endelig konklusjon for de mulige alternativene. Lisenshaverne har derfor bestemt at de trenger mer tid for å sikre at riktig beslutning blir tatt, sier Foldnes. (©NTB)