BW Offshore kunne ikke oppnå enighet med det nye styret i brasilianske HRT O&G Exploração og selskapets nye ledelse, og BW Offshore valgte derfor å terminere intensjonsavtalen med selskapet.Det sier finansdirektør Knut R. Sæthre i BW Offshore til TDN Finans mandag.- Etter at vi hadde inngått avtalen ble det en del endringer i aksjonærstrukturen i HRT og det skulle velges et nytt styre. Dette skjedde mens vi holdt på med due dilligence. Det ble også endringer i ledelsen. Der måtte vi konkludere at vi ikke kunne oppnå enighet med det nye styret og den nye ledelsen, sier Sæthre videre.Tidligere i dag skrev Hegnar.no at BW Offshore harom å kjøpe seg inn i en 30 prosents eierandel i Polvo-feltet i Brasil.Sæthre sier selskapet ligger med FPSOen på feltet noen år til, og de ser også på om de kan gjøre andre oppgaver for HRT på feltet.På spørsmål om VBW Offshore vil komme tilbake til avtalen ved et senere tidspunkt, er responsen «Nei, det tror jeg ikke. Jeg tror toget har gått i forbindelse med den avtalen som den lå»