Førstkommende mandag legger Songa Offshore frem tall for 1. kvartal.- Våre forventninger om en EBITDA på 60,1 millioner dollar og et resultat per aksje på 0,02 dollar er helt på linje med konsensus, skriver DNB Markets torsdag morgen.Etter salgene av riggene Venus og Mercur fremstår selskapet ifølge meglerhuset i hovedsak som en ren eksponering mot det norske markedet for semi-rigger.- Dette selv om de når det gjelder Venus fortsatt sitter med noe gjenværende risiko knyttet til avtalen om å leie enheten tilbake i rundt ett år, heter det.For øvrig karakteriserer DNB ordreboken som solid i øyeblikket. - Vi venter imidlertid at investorene etterhvert vil begynne å bli noe bekymret for beskjeftigelse av den ledige kapasiteten i 2016, fortsetter meglerhuset. Reaksjonen er å ta kursmålet ned fra 2,50 til 2,00 kroner. Salgsanbefalingen gjentas.DNB Markets viser til et marked med økende tilgjengelig kapasitet, minimal etterspørsel og en samlet kontraktsdekning for de neste tre årene på det laveste nivået på åtte år.Songa Offshore stiger 1,7 prosent til 2,38 kroner i tidlig handel på Oslo Børs torsdag.DNB ser dermed aksjen ned 16 prosent fra dagens nivåer.Songa-aksjen har falt 23,5 prosent hittil i år, og 55,5 prosent det siste året.