Norwegian Energy Company (Noreco) ser nå høyere sannsynlighet for utvikling av Fulmar-formasjonen på Huntington-feltet på britisk sokkel.Det sier administrerende direktør Svein Arild Killingland i Noreco i forbindelse med selskapet kvartalspresentasjon i Oslo, ifølge TDN Finans. Killingland fremhever at at operatøren, E.ON, som tidligere var negativ, nå er positiv, i tillegg til flertallet av lisensholderne.- Det er fortsatt diskusjoner rundt dette, men vi ser det som mer sannsynlig enn tidligere at prosjektet blir tatt videre, sier han.Videre sier han at selskapet irriterer seg over CATS-problemene som har ført til lav produksjon fra Huntington-feltet, men venter at situasjonene skal bedre seg. På kortere sikt ser Killingland særlig frem til resultatene fra Gohta-undersøkelsen i Barentshavet, og fremhever dette som selskapets viktigste enkelthendelse i 2014.