- Selskapet var litt forsiktige med utsiktene

DNB Markets mener Sevan Marine leverte som ventet.

Sevan Marine - Foto: selskapet

Sevan Marinerapporterer en omsetning på 24,6 millioner dollar og en EBITDA på 1,6 millioner dollar i første kvartal 2014. DNB Markets mener resultatet var som ventet, men at selskapene var litt forsiktige med utsiktene. «Begge deler helt på linje med våre estimater. Samtidig er imidlertid ledelsen noe mer forsiktige når det gjelder utsiktene og understreker at stigende kapitaldisiplin hos oljeselskapene vil kunne gi lengre anbudsprosesser og eventuelt utsettelse av enkelte prosjekter innen sektoren fremover» skriver de i en markedsoppdatering. Meglerhuset har en kjøpsanbefaling og et kursmål på 29 kroner per aksje. De ser rapporten som relativ nøytral for verdsettelsen. Aksjen er ned 2,7 prosent til 25,10 kroner.