DNO: - Det er ikke riktig

DNO tilbakeviser oppslag om retrett.

DNO-sjef Bjørn Dale. Styreformann Bijan Mossavar-Rahmani til høyre. Foto: Eivind Yggeseth/Finansavisen.
Energi

DNOs mediekontrakt Henrik Schwabe skriver i en epost til TDN Finans at selskapet har registrert oppslag i lokale media om at DNO trekker seg ut av Somaliland.Dette er ikke riktig, sier han.Ifølge nyhetsbyrået skjedde det en hendelse mandag i forbindelse med et drikkevannsprosjekt i Hudun-området i blokk SL18,.«Et team utførte undersøkelser i forbindelse med prosjektet på vegne av DNO. Det ble registrert avfyrt våpenskudd i nærheten av teamet. Ingen ble skadet og teamet returnerte umiddelbart til Hargeisa. Myndighetene i Somaliland etterforsker hendelsene videre. Som i alle land vi driver er sikkerhet vår førsteprioritet. Vi er i tett dialog med myndighetene, og følger sikkerhetssituasjonen i blokk SL18», skriver Schwabe.