Forvalter: - Selg disse aksjene

Det kan ta flere år før bunnen er nådd innen én sektor, tror forvalter.

Jackup-rigg. Foto: Seadrill/Finansavisen
Energi

Forvalter Dag Marius Nereng i Handelsbanken mener Oslo Børs er «ganske riktig priset,» men at det fortsatt kan være flere år til bunnen er nådd i oljeservicesektoren.Ifølge Finansavisen tror han sektoren vil påvirkes av et trendskifte i olje- og gassektoren.– Nå prøver de fleste oljeselskapene å kutte sine investeringer, og dette kan få store konsekvenser for underleverandørene, fortsetter han.– Når etterspørselen synker og tilbudsveksten er formidabel, burde marginene bli klart lavere i årene som kommer.Forvalteren anbefaler investorer være særlig forsiktige med seismikk, supply, rigg, subsea og utstyrsleverandørene.Seadrill er en av salgskandidatene.Nereng trekker også frem flere usedvanlige billige alternativer innen banksektoren. Du finner samtlige anbefalinger i Finansavisen tirsdag.