Svenske Lundin Petroleum la i dag frem.Swedbank-analytikerne Teodor Sveen Nilsen og Dan Erik Glover svarer med å oppgradere anbefalingen fra kjøp til sterk kjøp.Det går ifølge TDN Finans frem av en oppdatering.Meglerhuset mener kursnedgangen den seneste tiden ikke er berettiget, og ser en potensiell oppside på 10-12 svenske kroner per aksje om selskapet får suksess med de tre mest spennende prospektene, melder nyhetsbyrået.- Etter vårt syn blir selskapets negative uttalelser om Brynhild-utviklingen utlignet av bedre enn ventet finansielle resultater i 2. kvartal, skriver duoen.Analytikerne venter ifølge TDN at selskapet tar opp leteaktiviteten i 2. halvår.Lundin Petroleum sluttet i dag på 119,50 svenske kroner på Stockholm-børsen, etter et fall på 1,7 prosent.Selskapet prises med det til 37,2 milliarder svenske kroner.