Nordea Markets nedgraderer sin anbefaling av Ocean Rig UDW-aksjen fra sterk kjøp til kjøp som følge av kursoppgangen etter rapporten for andre kvartal. Meglerhuset beholder sitt kursmål på 21,50 dollar pr aksje, viser en oppdatering fra Nordea Markets fredag, ifølge TDN Finans. «Vi ser på Ocean Rig som et av få boreselskaper som er verdt å kjøpe. Aksjekurs-katalysatorer inkluderer kontraktsforlengelse for Ocean Rig Corcovado, Mykonos og Olympia. Vi tror også at den planlagte MLP-lanseringen vil støtte aksjen når den materialiserer seg», skriver meglerhuset.Analytikerne i Nordea Markets tror Ocean Rig vil økt selskapets ordrereserve på solide 4,8 milliarder dollar ytterligere med forpliktelser helt frem til 2016.«Ocean Rig er et trygt valg i et ellers utfordrende marked. Vi anbefaler derfor en kjøpsanbefaling, ned fra en sterk kjøpsanbefaling, med et kursmål på 21,50 dollar, på bakgrunn av kursoppgangen etter andrekvartalsrapporten», heter det i rapporten.