Seabird Exploration kuttet underskuddet

Seabird Exploration kan vise til pen topplinjevekst, og reduserer underskuddet noe i 2. kvartal.

Ivan Kverme/Finansavisen
Energi

Seabird Exploration melder om et resultat etter skatt på minus 7,2 millioner dollar i 1. kvartal 2014, mot minus 4,4 millioner dollar i samme periode året før.Resultat per aksje ble minus 0,13 dollar, mot minus 0,10 dollar ved samme korsvei i fjor.Resultatet før skatt ble negativt med 7,1 millioner dollar, sammenlignet med minus 5,6 millioner dollar året før.Driftsresultatet ble minus 2,6 millioner dollar, mot minus 3,0 millioner dollar året før.Driftsinntektene beløp seg til 44,7 millioner dollar, sammenlignet med 37,6 millioner dollar i 2. kvartal 2013.Her er rapporten og presentasjonen .Seabird har steget 14 prosent på Oslo Børs den siste måneden.Likevel er aksjen ned over 41 prosent så langt i år, og 76 prosent de siste 12 månedene.Følg Hegnar.no på Facebook her!