Swedbank: - Kjøp denne aksjen nå!

Swedbank anbefaler investorer å kjøpe REC Solar-aksjer.

Peter Hermanrud - Foto: Finansavisen
Energi

Swedbank anbefaler å kjøpe Rec Solar-aksjer før et nytt installasjonsrush starter i andre halvår som sesongmessig er sterkt, skriver sjefstrateg Peter Hermanrud og analytiker Andreas Bertheussen i Swedbank, ifølge TDN Finans. Analytikerne venter at en gjeninnhenting i spot-prisen vil være triggeren for aksjekursen.«Markedet ventes å bli strammere når vi går inn i den sesongmessig sterkere høsten», heter det.På etterspørselssiden viser Hermanrud og Bertheussen særlig til at Kina har oppjustert målet om installert kapasitet fra ti til 13 gigawatt i 2014 som en faktor som pårvirker etterspørselen.På tilbudssiden viser de til begrenset antall kapasitetsannonseringer, og at fokus har vært på vekst nedstrøms.Hermanrud og Bertheussen trekker også frem at Rec Solar er en het oppkjøpskandidat og at de lett kan betale fem kroner i utbytte.Aksjen stiger 2,2 prosent i dagens handel til 83 kroner.