Tror Polarcus kan doble seg

Meglerhus er uenige om Polarcus. Ett mener aksjen kan doble seg i verdi.

Rolf Rønningen. Foto: Polarcus.
Energi

Danske Markets, Swedbank og Nordea Markets er uendige om Polarcus, men meglerhusene opprettholder i det minste anbefalingene. Kursmålene kuttes.Danske Bank har hold, Swedbank kjøp og Nordea Markets sterk kjøp,melder TDN Finans.Kursmålet kuttes til henholdsvis 2,90, 5,00 og 5,50 kroner pr aksje.Danske Markets holder seg 20 prosent under konsensus når det gjelder driftsresultatet for 2015. Meglerhuset er på linje med selskapets guiding for EBITDA for hele låret 2014 på 200 millioner dollar.Nordea er svært positive til aksjen:«Polarcus har levert en EBITDA-margin på 35 prosent i første halvdel av 2014, 92 millioner dollar i kontanter og ingen gjeld som forfaller. Vi gjentar derfor vår sterke kjøpsanbefaling på aksjen, men kutter vårt kursmål fra 6 til 5,50 kroner pr aksje», skriver meglerhuset.I dag handles Polarcus for 2,94 kroner, opp 10,9 prosent.