Bjørseths andre solselskap på vei til Børsen

Nok et solenergiselskap er klart for notering på Oslo Børs.

Publisert 15. sep. 2014 kl. 09.13
Oppdatert 15. sep. 2014 klokken 10.06
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 95 ord
REC-gründer Alf Bjørseth. Foto: Glava Energy Center
Kraftselskapet Scatec Solar leverer kilowattimer fra solenergi og har som mål å gjøre solenergi til et konkurransedyktig alternativ.Selskapet som etter planen skal noteres på Oslo Børs utvikler, bygger, eier og drifter solenergikraftverk. Scatec har tilstedeværelse i  USA, Japan, Storbritannia, Tsjekkia, Jordan og flere steder i Afrika.ABG Sundal Collier og Carnegie skal hente inn 500 millioner kroner og sikter på et prisintervall mellom 28 og 36 kroner per aksje. Tegningsperioden er fra mandag 15. september til og med torsdag 25. september.Det er REC-gründer Alf Bjørseth som står bak solenergiselskapet.