- Selg Aker Solutions

Deutsche Bank svinger øksen over en hel sektor.

Energi

Deutsche Bank Market Research nedgraderer Aker Solutions fra hold til salg, og kutter kursmålet fra 95 til 82 kroner.Det går ifølge TDN Finans frem av en oppdatering mandag.Aker Solutions er dog ikke alene om å få kursmålet kuttet. Deutsche Bank peker på vedvarende kostnadsfokus hos oljeselskapene, og svinger øksen over hele sektoren.- Vi ser fortsatt risiko Kursmålene kuttes ifølge nyhetsbyrået med i snitt ti prosent.- Vi ser fortsatt risiko for marginen til tross for lønnsomhet som er langt under sammenlignbare selskaper, og signifikant nedside på konsensus, skriver Deutsche Bank ifølge TDN Finans.Aker Solutions er sist omsatt for 91,85 kroner på Oslo Børs, ned 2,1 prosent i mandagens handel.Deutsche ser dermed en nedside på drøye 10 prosent fra dagens nivåer.Følg Hegnar.no på Facebook her!