- Vi har aldri hatt tro på ONS Norway

Oljeservicegründer Ståle Kyllingstad i IKM Gruppen har aldri trodd på oljemessen ONS Norway, som avlyses i år.

Ståle Kyllingstad. Foto: Finansavisen
Energi

I går ble det kjent at oljemessen ONS Norway, som skulle vært arrangert fra 17. til 19. august i Stavanger, avlyses.– Vi hadde veldig god påmelding frem til januar en gang. Så stoppet det opp, sier oljemessegeneral Leif Johan Sevland til DN.En god del utenlandske utstillere trakk seg, mens interessen for norsk sokkel raste i takt med oljeprisene.Oljeservicegründer Ståle Kyllingstad i IKM Gruppen er enig i at kanselleringen er et tegn på de dårlige tidene bransjen gjennomgår. Likevel er han også sterkt kritisk til arrangementet.-  Vi har aldri hatt tro på ONS Norway, sier Kyllingstad til avisen.Han viser til at arrangementstidspunktet i august var helt håpløst, midt i ferieavviklingen. ONS Norway konkurrerte dessuten med den etablerte norskrettede oljemessen Offshore Technology Days (OTD), som arrangeres samme sted i oktober.

Nyheter
Næringsliv