Nye Ocean Rig-kontrakter

Ocean Rig utvider samarbeidet med oljegiganten Eni.

Publisert 18. mai 2015 kl. 16.05
Oppdatert 18. mai 2015 klokken 16.08
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 108 ord

Ocean Rig har forlenget kontrakten for boreskipet Ocean Rig Poseidon med ytterligere ett år frem til 2. kvartal 2017, noe som bringer total ordrebok opp i rundt 367 millioner dollar. Det går frem av en melding sendt ut mandag ettermiddag.I tillegg har selskapet inngått en ny kontrakt på minst åtte måneder for boreskipet Ocean Rig Olympia. Arbeidet offshore Angola starter opp i 3. kvartal 2015.- Vi er fornøyde med å utvide vårt sterke forhold til Eni og vårt nærvær i Angola. Dette er et klart bevis på vår evne til å yte førsteklasses tjenester til våre kunder, sier styreformann og toppsjef George Economou i en kommentar.Hele meldingen her.