Dolphin fortsetter langvarige seismikk-arbeid utenfor det nordvestlige Australia ved å starte en stor 3D Sharp Broadband multiklient-undersøkelse som dekker 15.000 kvadratkilometer, opplyses det i en melding.I samarbeid med TGS, og støttet av flere store oljeselskapet, har Dolphin mobilisert 3D-fartøyet Sanco Swift for å dekke både nydlige tildelte lisenser og åpent areal.Før denne undersøkelsen starter, vil selskapet sammen med TGS fullføre fase én av Monuments MD 3D-undersøkelsen med samme fartøy. Den er ventet å være ferdig rundt 25. juni.- Selv om selskapet har lykkes i å operere fartøy i Australia de siste to årene, er dette det første multiklient-prosjektet som er utformet og fremmet av Dolphin. Vi er veldig fornøyd med å har tiltrukket oss støtte fra to av verdens største operatører, Shell og Statoil, sier Ian T. Edwards, som er "Vice President of Multi-Client and New Ventures" i Dolphin, i en kommentar.