Brent-oljen stiger mandag morgen 0,13 prosent til 63,10 dollar fatet, mens WTI-oljen er opp 0,10 prosent til 60,03 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 63,17 dollar fatet ved børsslutt fredag. Årets laveste notering ble satt 13. januar, da Brent-oljen ble omsatt for 46,59 dollar fatet.Siden det markerte fallet fredag, har oljeprisen endret seg lite. Samtidig fordøyer investorene ifølge TDN Finans og Bloomberg News nå muligheten for at Iran vil øke sine eksporter inn i et allerede overforsynt marked.Iranske politikere har godkjent et lovutkast som vil forby inspeksjon av militære anlegg, og vil kreve fjerning av alle sanksjoner under en eventuell avtale med andre verdensmakter rundt landets kjernefysiske program.- Hvis sanksjonene løftes, vil det være en potensiell tilbudskilde og tynge på nedsiden for oljeprisene. Markedet vil følge den iranske situasjonen for å se hva som kommer ut av samtalene, sier analytiker i Fat Prophets, David Lennox, til Bloomberg News.