Får storkontrakt av Statoil

Reinertsen melder om stor Statoil-kontrakt på Mongstad.

Mongstad
Energi

Reinertsen skal bygge om raffineriet på Mongstad til å produsere lavsvovel autodiesel samt øke kapasiteten med 12 prosent. Kontrakten holder 100-140 fagarbeidere i jobb de neste to årene, opplyser selskapet i en melding.- Dette var en viktig kontrakt for oss som vi vant på lav usikkerhet i gjennomføringsfasen. Vi evner å redusere usikkerhet om tid og kost fordi vi har med oss tung ingeniørkompetanse, dypt inni hver detalj her. Hos oss sitter nemlig ingeniørene tett på fagarbeiderne, ved vårt eget offshoreverft i Orkanger og on-site på Mongstad. Slik leverer vi sømløst, forklarer Thomas ReinertsenReinertsen har tidligere gjort FEED studier, detaljprosjektering og innkjøp, med denne kontrakten på plass er Mongstad Revamp Unit 800 Prosjektet et fullstendig in-house EPCI-prosjekt for Reinertsen.

Nyheter
Næringsliv