Oljeprisen faller under 47 dollar?

Brent har falt under 53 dollar og lettoljen er en hårsbredd fra å falle under 47 dollar.

William C. Dudley. (AP Photo/Mark Lennihan, File)
Energi

Oljeprisen er ventet å holde seg svak på kort til mellomlang sikt, uttalte BPs CFO i dag ifølge Reuters.Oljeprisen er halvert det siste året og i det siste har opphevelsen av sanksjonene mot Iran skapt forventninger og at det vil gi et enda større tilbud og ytterligere press på oljeprisen.- Vi har ikke sett den fulle effekten ennå, uttalte CFO i BP Brian Gilvary.CEO i BP, Bob Dudley la til at økt produksjon fra OPEC og lavere vekst i Kina bidrar til det svake bilde for oljeprisen.Han uttalte også ifølge Reuters at BP nå planlegger sine prosjekter basert på en break even på 60 - 65 dollar.Lettoljen har falt videre tirsdag og etter lunsj er den ned 0,78 prosent til 47,02 dollar.Brent har også fortsatt ned utover formiddagen og er ned 1,4 prosent til 52,72 dollar.

Nyheter
Energi