Pareto: Svak rapport fra Archer

Archer leverte et svakt andre kvartal og svake utsikter, mener Pareto.

Finansdirektør Christoph Bausch i Archer. Foto: Eivind Yggeseth, Finansavisen
Energi

Archer la fredag morgen frem et driftsresultat på minus 40 millioner dollar i andre kvartal 2015, mot 15 millioner dollar i samme periode året før.«Vi mener at aktivitetsnivået er på eller nær bunnen, men vi forventer ikke at aktivitetsnivået vil ta seg opp på kort til mellomlang sikt», skrev selskapet. Analytikerne Andreas Stubsrund og Bård Rosef i Pareto Securities mener selskapet leverte et svakt andre kvartal og svake utsikter.Selskapet meldte også at gjeldsgrad vil overstige nivået de har blitt enige om med sine långivere ved utgangen av 2015.Sannsynligheten for en emisjon har økt, mener Pareto.Archer faller 1,9 prosent til 2,09 kroner.    

Nyheter
Børs