- Selg Subsea 7-aksjen

Meglerhus anbefaler salg av Subsea 7, som slipper tall denne uken.

Subsea 7
Energi

Subsea 7 slipper tall onsdag. DNB Markets venter en omsetning på 1,4 milliarder dollar og en justert EBITDA på 263 millioner dollar.Det betyr at meglerhusets estimater ligger rundt 7 prosent over konsensus på begge disse nøkkeltallene. «Våre bekymringer knyttet til selskapets inntjening fremover er imidlertid ikke i forbindelse med 2015, men med 2016-2017. Vårt fokus ved presentasjonen vil derfor være på ordreinngangen og kommentarene rundt markedsutsiktene», skriver DNB Markets.Meglerhuset venter en samlet ordrereserve ved utgangen av kvartalet på 7 milliarder dollar, ned 38 prosent i forhold til ved andre kvartal 2014, og hvorav en kontraktsdekning på 2,3 milliarder dollar for 2016, tilsvarende 55 prosent av estimert omsetning.DNB Markets' estimater for omsetning og justert EBITDA i 2016 ligger henholdsvis 4 og 18 prrsent under konsensus. «Vi har en salgsanbefaling på Subsea 7 med et kursmål på 55 pr aksje», heter det i dagens morgenrapport. 

Nyheter
Børs