Oljelagrene falt mer enn ventet

De amerikanske råoljelagrene falt mer enn analytikerne forventet sist uke.

Marathons Texas City-raffineri. (AP Photo/David J. Phillip, file).

De amerikanske råoljelagrene falt med 1,9 millioner fat i uken frem til 18. september, ifølge statistikk fra det amerikanske energidepartementet (EIA) offentliggjort onsdag ettermiddag.Det var ifølge tall fra Bloomberg ventet at lagrene skulle være ned med 1,3 millioner fat.Tirsdag kveld viste statistikk fra American Petroleum Institute (API) at de amerikanske råoljelagrene falt med 3,7 millioner fat forrige uke.Råoljelagrene på leveransepunktet Cushing i Oklahoma ble redusert med 0,5 millioner fat, meldte API ifølge TDN Finans.Brent-oljen stiger klokken 16.39 med 0,73 prosent til 49,44 dollar fatet, mens WTI-oljen er opp 0,37 prosent til 46,53 dollar fatet.