Tilbake til Statoil etter to år som statssekretær

Bård Glad Pedersen blir ny informasjonsdirektør i Statoil.

Bård Glad Pedersen. Foto: Ole Jørgen Bratland / Statoil

Bård Glad Pedersen er utnevnt til informasjonsdirektør og leder for avdeling for medierelasjoner i Statoil, skriver selskapet selv på sine hjemmesider.Glad Pedersen vil lede avdelingen for presse- og mediekontakter, samtidig som han blir selskapets talsperson i konsernsaker.Han etterfølger Jannik Lindbæk jr., som er utnevnt til direktør og leder for CFO GBS Communication.Glad Pedersen kommer fra stillingen som statssekretær i Utenriksdepartementet, og tiltrer etter at den ilagte karanteneperioden er over.Samme mann var talsperson for Statoils internasjonale virksomhet inntil han ble utnevnt til statssekretær i 2013.Knut Rostad, talsperson for selskapets internasjonale virksomhet, fungerer som leder for avdelingen frem til Glad Pedersen tiltrer.Les mer her.