Tror DNO-aksjen skal doble seg

Meglerhus tror DNO-aksjen skal doble seg og vel så det.

DNB Markets har stor tro på DNO.«Basert på eksisterende produksjonsdelingsavtaler og en felt-for-felt gjennomgang av DNO, en solid balanse i selskapet og bedringer i den finansielle posisjonen, og dermed betalingsevnen, for de kurdiske myndighetene har vi en kjøpsanbefaling på DNO med et kursmål på 20 kroner pr aksje», skriver meglerhuset i dagens morgenrapportKurdiske myndigheter kontrollerer infrastrukturen for eksport av olje ut fra det nordlige Irak og bekreftet tidligere denne uken et eksportnivå på 700.000 fat pr dag. Dessuten har oljeselskapene selv bekreftet mottak av de første eksportinnbetalingene.DNO stiger 0,7 prosent til 9,10 kroner fra start. Får meglerhuset rett, skal aksjen opp hele 120 prosent i løpet av det neste året.