Adm. direktør Jakob Korsgaard i Maersk Drilling Norge mener riggselskapene kan møte et mer utfordrende marked i 2016 enn i 2015, og sier til TDN Finans at hva som skjer i 2017 er det store spørsmålet. -Maersk Drilling og gruppen for offshore entreprenører venter at 2016 blir verre enn 2015. Selskapene lever på lånt tid, på kontrakter som ble inngått i et helt annet marked, sier Korsgaard som også er styreleder i Rederiforbundets gruppe for offshore entreprenører.Korsgaard sier at det store spørsmålet i bransjen nå er om det blir en oppgang i 2017 eller kanskje i 2018.- Ofte skyldes optimisme knyttet til timing at bransjen rett og slett ikke klarer å se så langt. Vi håper at 2017 er vendepunktet, men vi kan ikke være sikre, sier han til nyhetsbyrået.Offshore-toppen legger til at en krise samtidig betyr muligheter for selskaper med god bredde og en sterk finansiell posisjon.