Seadrill-sjefen begynner å se lys i enden av tunnelen

Men oljeprisen bestemmer.

Seadrill-sjef Per Wullf begynner å se lys i enden av tunnelen, melder TDN Finans.-Jeg tror ikke det blir særlig morsomt hvis det svake markedet varer til 2019, men det kommer heller ikke til å skje. 2015 er forbi, det samme er 2016. Men oljeselskapene har begynt å snakke om 2017, så det kan være det bedrer seg da, sa han i et intervju under en DNB-konferanse torsdag.- Jeg tror det bedres i 2017, men oljeprisen bestemmer, la han til.Oljeprisen ser ut til å ta seg opp, men Wullf minner nyhetsbyrået om en ledetid på 12-16 måneder før det blir flere prosjekter.- De seneste dagenes oljeprisoppgang har ikke bedret utsiktene, dette er mer langsiktig, sier han til TDN Finans.Torsdag var det uansett ingen lysning å se for Seadrill-aksjen. Den falt 5,3 prosent til 60,90 kroner, riktignok etter et kraftig rally i går.