- De positive nyhetene i Seadrill-rapporten overgår de negative

Meglerhusene mener Seadrills rapport var bedre enn ventet.

Energi

Seadrills rapporterte tall for tredje kvartal vitner om en sterk drift i kvartalet, mener meglerhusene.Kvartalsrapporten fra Seadrill kom inn med en EBITDA på 546 millioner dollar, mot DNB Markets' estimat på 538 millioner dollar og konsensus på 501 millioner dollar. Selskapet melder samtidig at de tar nedskrivninger uten kontantstrømeffekt på 1,8 milliarder dollar.«Guidingen for Q4 impliserer en noe bedre EBITDA enn både vi og konsensus ligger inne med og vil dermed kunne gi en positiv reaksjon ved åpning», skrev meglerhuset i morgenrapporten. SEB, Fondsfinans, DNB Markets og Pareto Securities skriver i oppdateringer at kvartalsrapporten ikke inneholdt noen store nyheter rundt utsatt rigglevering, melder TDN Finans.Carnegie mener de positive nyhetene i rapporten overgår de negative, men anbefaler sine kunder å selge aksjen hvis den viser styrke. Det vises til at markedet fremdeles er dårlig.Seadrill-aksjen stiger 0,8 prosent til 53,90 kroner. 

Nyheter
Børs