Investor vil ha kjempepost i Prosafe

Finansiell investor vil ha 10 prosent av Prosafe, og har satt Arctic Securities på jobben.

prosafe
Energi

Arctic Securities har blitt hyret av en finansiell investor for å utrede muligheten for kjøp av opptil 23.597.306 aksjer i Prosafe, går det frem av en børsmelding tirsdag.Dette tilsvarer 10 prosent av utestående aksjer i selskapet.Salgskurs vil bli satt etter en bookbuilding-prosess, og meglerhuset indikerer et intervall på 24- 25 kroner aksjen.Kjøpsordren står til i morgen klokken 08:30 i morgen, men kan stenges tidligere - eller bli utvidet.Får Arctic Securities inn salgsordre for flere aksjer enn forespurt, kan investoren etter eget skjønn redusere noen eller alle salgsordrene.Får meglerhuset inn salgsordre for færre aksjer enn forespurt, kan investoren bestemme seg for å kjøpe færre aksjer eller ingen i det hele tatt.Hele meldingen her.

Nyheter
Børs