North Atlantic Drilling spår fortsatt tøffe tider

North Atlantic Drilling-styret ber aksjonærene stålsette seg.

Energi

North Atlantic Drilling melder om et resultat etter skatt på minus 2,6 millioner dollar i 3. kvartal 2015, mot pluss 70,4 millioner dollar i samme periode året før.Resultat per aksje ble minus 0,01 dollar, mot pluss 0,29 dollar ved samme korsvei i fjor.Resultatet før skatt ble 9,3 millioner dollar, sammenlignet med 87,5 millioner dollar året før.Driftsresultatet ble 57,2 millioner dollar, mot 110,9 millioner dollar året før.Totale driftsinntekter beløp seg til 194,6 millioner dollar, sammenlignet med 356,2 millioner dollar i 3. kvartal 2014.- Fortsatt tøffe tider Styret forbereder i rapporten aksjonærene på fortsatt tøffe tider. - Innvirkningen av vedvarende lave oljepriser understrekes av oljeselskapenes budsjettering og investeringsaktiviteter. Fallet på årsbasis vi har opplevd i 2015 ventes å fortsette i 2016. - Vi tror fortsatt på et utfordrende boremarked offshore gjennom 2016, og begrenset visibilitet for 2017 ettersom timingen og graden av en potensiell innhenting stadig er usikker, heter det.Her er rapporten og flåtestatusen.

Nyheter
Børs