Oljelagrene steg mindre enn ventet

De amerikanske råoljelagrene steg overraskende lite sist uke.

Marathons Texas City-raffineri. (AP Photo/David J. Phillip, file).
Energi

De amerikanske råoljelagrene steg med 0,2 millioner fat i uken frem til 13. november, ifølge statistikk fra det amerikanske energidepartementet (EIA) offentliggjort onsdag ettermiddag.Det var ifølge tall fra Bloomberg ventet at lagrene skulle være opp 2,0 millioner fat.Tirsdag kveld viste statistikk fra American Petroleum Institute (API) at de amerikanske råoljelagrene falt med 0,5 millioner fat forrige uke.Råoljelagrene på leveransepunktet Cushing i Oklahoma steg med 1,3 millioner fat, meldte API ifølge TDN Finans.Oljeprisen har reagert ned, til tross for at tallene var lavere enn ventet. Brent-sport faller klokken 17.10 med 0,61 prosent til 43,68 dollar fatet, mens WTI-spot er ned 1,00 prosent til 40,64 dollar fatet.

Nyheter
Energi