Tøffe kutt for African Petroleum

Samtidig jobber selskapet hardt med Elfenbenskysten.

Energi

Oslo Axess-noterte African Petroleum melder om et resultat før og etter skatt på minus 2,2 millioner dollar i 3. kvartal 2015, mot minus 4,1 millioner dollar i samme periode året før.Resultat per aksje ble minus 0,24 dollar, mot minus 0,60 dollar ved samme korsvei i fjor.Driftsinntektene beløp seg til 58.000 dollar, sammenlignet med 0,9 millioner dollar i 3. kvartal 2014.Tøffe kuttStyret skriver i rapporten at kostnadsbesparelsene har vært betydelige i løpet av kvartalet, oppnådd ved hjelp av nedbemanning, 20-45 prosent lønnskutt for resterende ansatte, en strømlinjeforming av styret, kutt i styrehonorarer og avnotering fra Sydney-børsen.Mark Ashurst, Gibril Bangura og Jeffrey Couch har gått ut av styret, mens Stephen West og den ferske toppsjefen Jens Pace har kommet inn.Emisjon Etter utløp av kvartalet har selskapet hentet inn rundt to millioner dollar i en emisjon.Ifølge rapporten har selskapet i 3. kvartal også signert en bindende avtale med et London-notert olje- og gasselskap om å by på blokk CI-513 utenfor Elfenbenskysten.- Selskapet jobber mot å fullføre transaksjonen så fort som mulig, heter det.Her er rapporten.

Nyheter
Børs