Kontraktsdryss for DOF

DOF Subsea og DOF har blitt tildelt kontrakter i Asia, Nordsjøen og Argentina.

Energi

DOF Subsea og DOF har blitt tildelt IMR- og installasjonskontrakter i Asia og i Nordsjøen, går det frem av en børsmelding mandag.Total kontraktssum er anslått til 270 millioner kroner. Kontraktene vil sikre utnyttelse av prosjektflåten i regionene.AsiaI Asia-regionen har OMV New Zealand tildelt DOF Subsea en IMR-kontrakt, hvor arbeidet innebærer inspeksjon, vedlikehold og oppgradering av åtte forankringsliner ved Maari-feltets FPSO, Raroa. Offshore-fasen av prosjektet vil bli utført 1. halvår 2016 av Skandi Hercules, som med denne kontraktstildelingen er sikret utnyttelse under IMR-kontrakter til slutten av 3. kvartal 2016.NordsjøenI Nordsjøen har DOF Subsea blitt tildelt en kontrakt av Eni for støttetjenester knyttet til igangsettelse av Goliat FPSO, samt tildelt en kontrakt av BW Offshore for installasjon av forankringssystemer for en FPSO på britisk sokkel.Argentina I Argentina er DOF tildelt en 75 dagers kontrakt + opsjoner med oppstart i desember. Kontrakten inkluderer skip og ROV tjenester. Skandi Chieftain benyttes på denne kontrakten.Hele meldingen her.