Det norske ser på oppkjøpsmuligheter, men planlegger for lav oljepris

Det norske oljeselskap avholder kapitalmarkedsdag. Her er budskapet.

Det norske oljeselskap er i gang med kapitalmarkedsdag. Der opplyses det blant annet at selskapet planlegger syv letebrønner i 2016, hvorav én er egenoperert.Det norske oljeselskap ser på muligheter for uorganisk vekst, men vil ifølge konsernsjef Karl Johnny Hersvik ikke ta på seg capex-forpliktelser, melder TDN Finans.Finansdirektør Alexander Krane sier at selskapet planlegger for et scenario hvor oljeprisen forblir lav, det med tanke på selskapets lånebetingelser.Det norske oljeselskap må se høyere oljepris for å øke leteprogrammet i Barentshavet, sa letedirektør Gro Haatvedt ifølge nyhetsbyrået.Selskapet planlegger ikke sanksjonering av nye prosjekter i 2016, er budskapet fra kapitalmarkedsdagen.Det norske-aksjen faller 3,1 prosent til 43,30 kroner.Du finner presentasjonene her