Godt og dårlig nytt fra BW Offshore

BW Offshore melder om forlengelse - og terminering.

Carl Arnet. Foto: Finansavisen

BW Offshore har fått ett års forlengelse av AWE for leie og drift av FPSO-en Umuroa, går det frem av en børsmelding.FPSO-en opererer på Umuroa-feltet offshore New Zealand.Den faste perioden har blitt forlenget fra 4. kvartal 2016 til 4. kvartal 2017.TermineringI en annen melding skriver BW Offshore at selskapet har blitt enige med Ithaca Energy om terminering av FPSO-en BW Athena, som dermed vil bli demobilisert i februar 2016.Enheten har hatt en oppetid på 98 prosent siden «first oil» på Moray Firth-feltet på britisk sokkel i mai 2012, og opererte først på en 3-årig kontrakt - som ble forlenget av en kontrakt med gjensidig termineringsrett.FPSO-en vil nå bli markedsført for nye oppdrag.