Han har doblet beholdningen i DNO

Swedbank-forvalter Martin Mølsæter tror DNO vil lede an når oljeprisen snur.

Siden oktober har Swedbank Generator-fondet forvaltet av Martin Mølsæter doblet beholdningen i DNO til mer enn 15 millioner aksjer, skriver DN. Sden nyttår er beholdningen økt med mer enn to millioner aksjer. Mølsæter skal ha kjøpt aksjer hver uke unntatt én siden begynnelsen av desember.- Jeg mener DNO-aksjen tilbyr et godt forhold mellom avkastningspotensial og risiko. Det er fordi jeg tror oljeprisen snart vil bunne ut. Når den først starter å stige, er DNO det selskapet som vil starte å tjene penger først, sier Mølsæter til avisen.Han er selv gift med en kurdisk kvinne, og har tidligere fortalt hvordan han har kjøpt DNO-aksjer etter å ha rådført seg med sine iransk-kurdiske svogere. – Grunnen til at jeg kjøper er kun fordi aksjen tilbyr et stort avkastningspotensial i forhold til risikoen, sier forvalteren.